Welkom bij Cafe Sport Eys

Tegenover de kerk, in de oude dorpskern van het idyllische dorpje Eys, kan men bij Café Sport terecht voor een ouderwets potje vertier. Al 26 jaar bieden Miriam en Leo Seroo een gezellige ambiance voor alle leeftijdscategorieën en herbergen ze tal van verenigingen. Schutterij Sint Sebastianus heeft daarbij Café Sport als ‘schutterslokaal’. De ingelijste fotocollages aan de wand geven een schitterende samenvatting van meer dan 30 jaar Café Sport weer en doen vermoeden dat er door de jaren heel wat mooie herinneringen verzameld zijn.

Café

 

 

Op regelmatige basis kan men in het café genieten van live-optredens, tentoonstellingen, voetbalwedstrijden op groot scherm en tal van spontane activiteiten.

Daarnaast is er gelegenheid tot poolbiljart, darts, tafelvoetbal, tafeltennis of een ouderwets potje kaarten. Café Sport is daarbij voor wandelaars die op zondagmiddag het prachtige Heuvelland verkend hebben, de ideale ‘pleisterplaats’ om even op krachten te komen.

De zaal achter het café, inclusief kegelbaan, kan op aanvraag worden gereserveerd voor feesten, vergaderingen, spelenavonden, communiefeesten en koffietafels, aangepast aan de wensen van de klant.

 

Kortom, Café Sport, een vaste waarde in het schitterende Heuvelland en een gezellige thuishaven voor jong en oud.